Når du skal logge deg på for å få tilgang til Flexite!Exam som elev, lærer eller skoleleder, går du til iktplan.no og klikker på Feide-logoen.

Klikk på logg inn til lærertesten.

Skoleleder må først logge seg på før dere ber om skoleleder tilgang.

Velg Tjenesteleverandør / Vertsorganisasjon fra nedtrekksmenyen og klikk videre på Fortsett

Høyere utdanning: Velg ditt universitet eller høgskole.

Videregående skole: Velg din fylkeskommune.

Grunnskole: Velg din kommune.

Til Skoleleder og lærer: dere blir automatisk lagt til korrekt skole når ved pålogging med Feide brukernavn og passord.

Om du ikke finner din skole eller kommune, kontakt din lokale brukerstøtte for å be om at det åpnes for tilgang.

Oversikt over kontaktpunkt for brukerstøtte for organisasjoner tilknyttet Feide

Legg inn ditt Feide brukernavn og passord og klikk Logg inn.

Når du har logget deg inn får du to valg: Mine prøver som inneholder de prøvene du er tildelt, og Mine rapporter som også inneholder Elev-rapporter

Les mer på Mine prøver og Mine rapporter.