Dersom man har mange oppgaver som skal få en ny tag eller endre en gammel kan man bruke funksjonen med masseoppdatering. Huk av i boksen til venstre og klikk på Masseoppdater tagger på valgte.

Velg først Kategori fra nedtrekksmenyen og så Verdi. Trykk deretter på Lagre. Legg merke til at det står hvor mange seksjoner du er i ferd med å endre tag på.

NB! Det er viktig å være klar over at om man huker av den øverste boksen så velger man ALLE oppgavene. Vær nøye med å sjekke at du oppdaterer rett antall tagger.